• <sup id="680ce"><button id="680ce"></button></sup><sup id="680ce"><button id="680ce"></button></sup>
  • <strong id="680ce"><button id="680ce"></button></strong>
    新疆高考 手機站

    2023年新疆高考英語試題及答案

    時間:2023-06-12 10:06:06 新疆高考 投訴建議
    高中入學考試的全稱是高中入學考試。期中考試前通常有兩次模擬考試有些城市有三次。高中入學考試以各省直轄市為單位。以下是小編收集整理的2023年新疆高考英語試題及答案,僅供參考,希望能夠幫助到大家。

    2023年新疆高考英語試題及答案

    第一部分 聽力(共兩節,滿分30分)

    做題時,先將答案標在試卷上。錄音內容結束后,你將有兩分鐘的時間將試卷上的答案轉涂到答題卡上。

    第一節(共5小題;每小題1.5分,滿分1.5分)

    聽下面5段對話。每段對話后有一個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項。聽完每段對話后,你都有10秒鐘的時間來回答有關小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。

    例:How much is the shirt?

    A. £19.15. B. £9.18. C. £9.15.

    答案是C。

    1. Where does the conversation probably take place?

    A. In the book store. B. In the register office. C. In the dorm building.

    2. What is the weather like now?

    A. Sunny. B. Cloudy. C. Rainy.

    3. What does the man want to do on the weekend?

    A. Do some gardening. B. Have a barbecue. C. Go fishing.

    4. What are the speakers talking about?

    A. A new office. B. A change of their jobs. C. A former colleague.

    5. What do we know about Andrew?

    A. He’s optimistic. B. He’s active. C. He’s shy.

    第二節(共15小題;每小題1.5分,滿分22.5分)

    聽下面5段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時間,每段對話或獨白讀兩遍。

    聽第6段材料,回答第6、7題。

    6. Which of the following does the woman dislike?

    A The bedroom. B. The sitting room. C. The kitchen.

    7. What does the woman suggest they do next?

    A. Go to another agency. B. See some other flats. C. Visit the neighbours.

    聽第7段材料,回答第8、9題。

    8. What is the man doing?

    A. He’s making a phone call.

    B. He’s chairing a meeting.

    C. He’s hosting a program.

    9. What makes Mrs. Johnson worried about her daughter in Africa?

    A. Lack of medical support.

    B. Inconvenience of communication.

    C. Poor transportation system.

    聽第8段材料,回答第10至12題。

    10. What position does the man apply for?

    A. A salesperson. B. An engineer. C. An accountant.

    11. Which aspect of the company appeals to the man?

    A. The company culture.

    B. The free accommodations.

    C. The competitive pay.

    12. What is difficult for the man to deal with?

    A. Interpersonal relationships.

    B. Quality-quantity balance.

    C. Unplanned happenings.

    聽第9段材料,回答第13至16題。

    13. How does Robert sound when speaking of his being a writer?

    A. Hopeful. B. Grateful. C. Doubtful.

    14. What was Robert like before he was 9 years old?

    A. He had wild imagination. B. He enjoyed sports. C. He loved science.

    15. What did Robert’s father do?

    A. A teacher. B. A coach. C. A librarian.

    16. What helped Robert become a writer?

    A. Writing daily. B. Listening to stories. C. Reading extensively.

    聽第10段材料,回答第17至20題。

    17. Where was Open Tchaikovsky Competition held in 1986?

    A. In Moscow. B. In Chelyabinsk. C. In Berlin.

    18. What does Maxim say about the competition he attended at 10?

    A. It inspired many young musicians.

    B. It was the music event of his dreams.

    C. It was a life-changing experience.

    19. Which kind of music are the young players required to play?

    A. Rock music. B. Pop music. C. Classical music.

    20. What does Maxim value most in young players’ performance?

    A. Expressiveness. B. Smoothness. C. Completeness.

    第二部分 閱讀理解(共兩節,滿分40分)

    第一節(共15小題;每小題2分,滿分30分)

    閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D四個選項中,選出最佳選項。

    A

    PRACTITIONERS

    Jacqueline Felice de Almania (c.1322) highlights the suspicion that women practicing medicine faced. Born to a Jewish family in Florence, she moved to Paris where she worked as a physician and performed surgery. In 1322 she was tried for practicing unlawfully. In spite of the court hearing testimonials (證明) of her ability as a doctor, she was banned from medicine.

    James Barry (c.1789 — 1865) was born Margaret Bulkley in Ireland but, dressed as a man, she was accepted by Edinburgh University to study medicine. She qualified as a surgeon in 1813, then joined the British Army, serving overseas. Barry retired in 1859, having practiced her entire medical profession living and working as a man.

    Tan Yunxian (1461 — 1554) was a Chinese physician who learned her skills from her grandparents. Chinese women at the time could not serve apprenticeships (學徒期) with doctors. However, Tan passed the official exam. Tan treated women from all walks of life. In 1511, Tan wrote a book, Sayings of a Female Doctor, describing her life as a physician.

    Rebecca Lee Crumpler (1831 — 1895) worked as a nurse for eight years before studying in medical college in Boston in 1860. Four years later, she was the first African American woman to receive a medical degree. She moved to Virginia in 1865, where she provided medical care to freed slaves.

    1. What did Jacqueline and James have in common?

    A. Doing teaching jobs. B. Being hired as physicians.

    C. Performing surgery. D. Being banned from medicine.

    2. How was Tan Yunxian different from the other practitioners?

    A. She wrote a book. B. She went through trials.

    C. She worked as a dentist. D. She had formal education.

    3. Who was the first African American with a medical degree?

    A. Jacqueline Felice de Almania. B. Tan Yunxian.

    C. James Barry. D. Rebecca Lee Crumpler.

    B

    Living in Iowa and trying to become a photographer specializing in landscape (風景) can be quite a challenge, mainly because the corn state lacks geographical variation.

    Although landscapes in the Midwest tend to be quite similar, either farm fields or highways, sometimes I find distinctive character in the hills or lakes. To make some of my landscape shots, I have traveled up to four hours away to shoot within a 10-minute time frame. I tend to travel with a few of my friends to state parks or to the countryside to go on adventures and take photos along the way.

    Being at the right place at the right time is decisive in any style of photography. I often leave early to seek the right destinations so I can set up early to avoid missing the moment I am attempting to photograph. I have missed plenty of beautiful sunsets/sunrises due to being on the spot only five minutes before the best moment.

    One time my friends and I drove three hours to Devil’s Lake, Wisconsin, to climb the purple quartz (石英) rock around the lake. After we found a crazy-looking road that hung over a bunch of rocks, we decided to photograph the scene at sunset. The position enabled us to look over the lake with the sunset in the background. We managed to leave this spot to climb higher because of the spare time until sunset. However, we did not mark the route (路線) so we ended up almost missing the sunset entirely. Once we found the place, it was stressful getting lights and cameras set up in the limited time. Still, looking back on the photos, they are some of my best shots though they could have been so much better if I would have been prepared and managed my time wisely.

    4. How does the author deal with the challenge as a landscape photographer in the Midwest?

    A. By teaming up with other photographers. B. By shooting in the countryside or state parks.

    C. By studying the geographical conditions. D. By creating settings in the corn fields.

    5. What is the key to successful landscape photography according to the author?

    A. Proper time management. B. Good shooting techniques.

    C. Adventurous spirit. D. Distinctive styles.

    6. What can we infer from the author trip with friends to Devil’s Lake?

    A. They went crazy with the purple quartz rock.

    B. They felt stressed while waiting for the sunset.

    C They reached the shooting spot later than expected.

    D. They had problems with their emipment.

    7. How does the author find his photos taken at Devil’s Lake?

    A. Amusing. B. Satisfying.

    C. Encouraging. D. Comforting.

    C

    What comes into your mind when you think of British food? Probably fish and chips, or a Sunday dinner of meat and two vegetables. But is British food really so uninteresting? Even though Britain has a reputation for less-than-impressive cuisine, it is producing more top class chefs who appear frequently on our television screens and whose recipe books frequently top the best seller lists.

    It’s thanks to these TV chefs rather than any advertising campaign that Britons are turning away from meat-and-two-veg and ready-made meals and becoming more adventurous in their cooking habits. It is recently reported that the number of those sticking to a traditional diet is slowly declining and around half of Britain’s consumers would like to change or improve their cooking in some way. There has been a rise in the number of students applying for food courses at UK universities and colleges. It seems that TV programmes have helped change what people think about cooking.

    According to a new study from market analysts, 1 in 5 Britons say that watching cookery programmes on TV has encouraged them to try different food. Almost one third say they now use a wider variety of ingredients (配料) than they used to, and just under 1 in 4 say they now buy better quality ingredients than before. One in four adults say that TV chefs have made them much more confident about expanding their cookery knowledge and skills, and young people are also getting more interested in cooking. The UK’s obsession (癡迷) with food is reflected through television scheduling. Cookery shows and documentaries about food are broadcast more often than before. With an increasing number of male chefs on TV, it’s no longer “uncool” for boys to like cooking.

    8. What do people usually think of British food?

    A. It is simple and plain. B. It is rich in nutrition.

    C. It lacks authentic tastes. D. It deserves a high reputation.

    9. Which best describes cookery programme on British TV?

    A. Authoritative. B. Creative. C. Profitable. D. Influential.

    10. Which is the percentage of the people using more diverse ingredients now?

    A. 20%. B. 24%. C. 25%. D. 33%.

    11. What might the author continue talking about?

    A. The art of cooking in other countries. B. Male chefs on TV programmes.

    C. Table manners in the UK. D. Studies of big eaters.

    D

    If you want to tell the history of the whole world, a history that does not privilege one part of humanity, you cannot do it through texts alone, because only some of the world has ever had texts, while most of the world, for most of the time, has not. Writing is one of humanity’s later achievements, and until fairly recently even many literate (有文字的) societies recorded their concerns not only in writing but in things.

    Ideally a history would bring together texts and objects, and some chapters of this book are able to do just that, but in many cases we simply can’t. The clearest example of this between literate and non-literate history is perhaps the first conflict, at Botany Bay, between Captain Cook’s voyage and the Australian Aboriginals. From the English side, we have scientific reports and the captain’s record of that terrible day. From the Australian side, we have only a wooden shield (盾) dropped by a man in flight after his first experience of gunshot. If we want to reconstruct what was actually going on that day, the shield must be questioned and interpreted as deeply and strictly as the written reports.

    In addition to the problem of miscomprehension from both sides, there are victories accidentally or deliberately twisted, especially when only the victors know how to write. Those who are on the losing side often have only their things to tell their stories. The Caribbean Taino, the Australian Aboriginals, the African people of Benin and the Incas, all of whom appear in this book, can speak to us now of their past achievements most powerfully through the objects they made: a history told through things gives them back a voice. When we consider contact (聯系) between literate and non-literate societies such as these, all our first-hand accounts are necessarily twisted, only one half of a dialogue. If we are to find the other half of that conversation, we have to read not just the texts, but the objects.

    12. What is the first paragraph mainly about?

    A. How past events should be presented. B. What humanity is concerned about.

    C. Whether facts speak louder than words. D. Why written language is reliable.

    13. What does the author indicate by mentioning Captain Cook in paragraph 2?

    A. His report was scientific. B. He represented the local people.

    C. He ruled over Botany Bay. D. His record was one-sided.

    14. What does the underlined word “conversation” in paragraph 3 refer to?

    A. Problem. B. History. C. Voice. D. Society.

    15. Which of the following books is the text most likely selected from?

    A. How Maps Tell Stories of the World B. A Short History of Australia

    C. A History of the World in 100 Objects D. How Art Works Tell Stories

    第二節(共5小題;每小題2分,滿分10分)

    根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。

    Indoor plants might look as if they just sit around not doing much, but in many ways they are the unsung heroes of the home. ____16____, but studies have shown that they can promote people’s wellbeing by improving their mood (心情), reducing stress and helping their memory. What’s more, indoor plants are easy to look after and are not very expensive.

    What are indoor plants?

    Indoor plants, also known as houseplants or pot plants, are plants that like to grow indoors. Many of these species (物種) are not ideally suited to growing outside in the UK, especially in the winter. ____17____.

    Why are indoor plants good for you?

    Will Spoelstra, who works at the Royal Botanic Gardens, says, “____18____. I find during the winter months, plants around the house can really lift your mood.” Several studies have backed this up and found that indoor plants can improve creativity, focus and memory. There is also research showing that pot plants can clean the air around them by removing harmful gases, such as carbon dioxide. They also remove some harmful chemicals from paints or cooking. ____19____.

    Which plants can you grow?

    Aloe vera, peace lilies and spider plants are some of the species that are easy to grow indoors. You can buy plants from supermarkets, garden centres or online. Younger plants are often cheaper than fully grown ones, and you get to care for them as they mature — which is part of the joy of owning plants. “____20____,” Spoelstra says. “It can bring a new interest and focus into people’s lives and help to make the link between home and nature.”

    A. All plants are different

    B. Not only do they look beautiful

    C. There are many benefits to growing plants indoors

    D. Instead, they grow better inside, where it is warmer

    E. Plants like peace lilies and devil’s tongue are among the best

    F. Changing the pot of your plant from time to time will also help

    G. Learning about the requirements of each plant can be very rewarding

    第三部分 語言知識運用(共兩節,滿分45分)

    第一節(共20小題;每小題1.5分,滿分30分)

    閱讀下面短文,從短文后各題所給的A、B、C和D四個選項中,選出可以填入空白處的最佳選項。

    To become the Olympic champion in the individual (個人) all-around event, Gabby Douglas had to leave everything she ____21____ best. She had to ___22___ her bedroom in Virginia. She had to say ____23____ to her two dogs and to the beach, where she loved to ____24____ waves on her board. But it was ____25____ to take the leap (飛躍), however ____26____ it would be. Even at 14, Douglas knew that. So she ____27____ about 1,200 miles away from home, to ____28____ with a coach from China. She lived with a family she had never ____29____ and everything was new to her.

    As it turned out, Douglas did ____30____ what she needed to do to become Olympic champion when she ____31____two Russians. The Chinese coach ____32____ Douglas into one of the best gymnasts in the ____33____, helping her skyrocket from an ____34____ member of the national team to the top of the sport. By ____35____ the Olympic all-around title, she became the first black woman to do so. She ____36____ the competition from beginning to end. She said she had felt ____37____ all along that she would win.

    Not so long ago, Martha Karoly the coordinator (聯絡人) of the women’s national team, did not think Douglas had what it ____38____ to be an Olympian. As time went by, she thought ____39____ that she could make the London Games-and win.

    “I’m going to inspire so many people,” she said. “I’m ready to ____40____.” And shine she did.

    21. A. tried B. thought C. judged D. knew

    22. A. take up B. pack up C. clean up D. do up

    23. A. goodbye B. hello C. thanks D. no

    24. A. cause B. observe C. ride D. strike

    25. A. common B. time C. fun D. tough

    26. A. breathtaking B. heartbreaking C. eye-catching D. head-spinning

    27. A. dropped out B. moved on C. pulled over D. went off

    28. A. reason B. talk C. compete D. train

    29. A. met B. helped C. understood D. needed

    30. A. approximately B. gradually C. exactly D. possibly

    31. A. defeated B. pleased C. respected D. assisted

    32. A. forced B. transformed C. persuaded D. put

    33. A. world B. city C. team D. state

    34. A. amateur B. elected C. average D. enthusiastic

    35. A. clarifying B. defending C. winning D. demanding

    36. A. followed B. organized C. watched D. led

    37. A. confident B. nervous C. excited D. uneasy

    38. A. viewed B. appeared C. mattered D. took

    39. A. now and then B. more and more C. far and wide D. on and on

    40. A. shine B. fly C. dance D. score

    第二節(共10小題;每小題1.5分,滿分15分)

    閱讀下面短文,在空白處填入1個適當的單詞或括號內單詞的正確形式。

    Beijing is a city bridging the ancient and the modern. From Buddhist temples to museums, narrow hutong ____41____ royal palaces, it is home to more than 3,000 years of glorious history even down to its layout, with the city keeping its carefully ____42____ (build) system of ring roads.

    But for all its ancient buildings, Beijing is also a place ____43____ welcomes the fast-paced development of modern life, with 21st-century architectural ____44____ (wonder) standing side by side with historical buildings of the past.

    It is a distinct visual contrast (反差) that shouldn’t work, ____45____ somehow these two very different worlds make a good combination. ____46____ (visit) several times over the last 10 years, I ____47____ (amaze) by the co-existence of old and new, and how a city was able to keep such a rich heritage (遺產) while constantly growing. As a photographer, I have spent the last two years ___48___ (record) everything I discovered.

    The ____49____ (remark) development of this city, which is consciously designed to protect the past while stepping into the modern world, _____50_____ (mean) there is always something new to discover here, and I could be photographing Beijing for the next 50 years.

    第四部分 寫作(共兩節,滿分35分)

    第一節 短文改錯(共10小題;每小題1分,滿分10分)

    51. 假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處。每處錯誤僅涉及一個單詞的增加、刪除或修改。

    增加:在缺詞處加一個漏字符號 (∧),并在其下面寫出該加的詞。

    刪除:把多余的詞用斜線 (\) 劃掉。

    修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。

    注意:1. 每處錯誤及其修改均僅限一詞:

    2. 只允許修改10處,多者 (從第11處起)不計分。

    Last Friday my mom decided to color his hair. She studied with all the hair products at the drugstore. The color she choose came in a box which had a picture of a woman that hair color looked just perfect. Mom was sure same color would look great on her. She put the new color on her hair or sat still for 30 minutes, just as the directions saying. However, instead of the brownish red hair she had hoped for, she final got purple hair. She went right into the shower to washing it, but it was no use. At least one thing proved truth: the color wouldn’t wash out.

    第二節 書面表達

    52. 請以向學校英文報投稿的方式,用英語描述學習一項新技能的經歷,及從中獲得的體驗和感受。

    注意:1. 詞數100左右;

    2. 開頭和結尾已給出,不計入總詞數。

    ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    參考答案

    第一部分 聽力(共兩節,滿分30分)

    做題時,先將答案標在試卷上。錄音內容結束后,你將有兩分鐘的時間將試卷上的答案轉涂到答題卡上。

    第一節(共5小題;每小題1.5分,滿分1.5分)

    聽下面5段對話。每段對話后有一個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項。聽完每段對話后,你都有10秒鐘的時間來回答有關小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。

    例:How much is the shirt?

    A. £19.15. B. £9.18. C. £9.15.

    答案是C。

    1. Where does the conversation probably take place?

    A. In the book store. B. In the register office. C. In the dorm building.

    2. What is the weather like now?

    A. Sunny. B. Cloudy. C. Rainy.

    3. What does the man want to do on the weekend?

    A. Do some gardening. B. Have a barbecue. C. Go fishing.

    4. What are the speakers talking about?

    A. A new office. B. A change of their jobs. C. A former colleague.

    5 What do we know about Andrew?

    A. He’s optimistic. B. He’s active. C. He’s shy.

    第二節(共15小題;每小題1.5分,滿分22.5分)

    聽下面5段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時間,每段對話或獨白讀兩遍。

    聽第6段材料,回答第6、7題。

    6. Which of the following does the woman dislike?

    A. The bedroom. B. The sitting room. C. The kitchen.

    7. What does the woman suggest they do next?

    A. Go to another agency. B. See some other flats. C. Visit the neighbours.

    聽第7段材料,回答第8、9題。

    8. What is the man doing?

    A. He’s making a phone call.

    B. He’s chairing a meeting.

    C. He’s hosting a program.

    9. What makes Mrs. Johnson worried about her daughter in Africa?

    A. Lack of medical support.

    B. Inconvenience of communication.

    C. Poor transportation system.

    聽第8段材料,回答第10至12題。

    10. What position does the man apply for?

    A. A salesperson. B. An engineer. C. An accountant.

    11. Which aspect of the company appeals to the man?

    A. The company culture.

    B. The free accommodations.

    C. The competitive pay.

    12. What is difficult for the man to deal with?

    A. Interpersonal relationships.

    B. Quality-quantity balance.

    C. Unplanned happenings.

    聽第9段材料,回答第13至16題。

    13. How does Robert sound when speaking of his being a writer?

    A. Hopeful. B. Grateful. C. Doubtful.

    14. What was Robert like before he was 9 years old?

    A. He had wild imagination. B. He enjoyed sports. C. He loved science.

    15. What did Robert’s father do?

    A. A teacher. B. A coach. C. A librarian.

    16. What helped Robert become a writer?

    A. Writing daily. B. Listening to stories. C. Reading extensively.

    聽第10段材料,回答第17至20題。

    17. Where was Open Tchaikovsky Competition held in 1986?

    A. In Moscow. B. In Chelyabinsk. C. In Berlin.

    18. What does Maxim say about the competition he attended at 10?

    A. It inspired many young musicians.

    B. It was the music event of his dreams.

    C. It was a life-changing experience.

    19. Which kind of music are the young players required to play?

    A. Rock music. B. Pop music. C. Classical music.

    20. What does Maxim value most in young players’ performance?

    A. Expressiveness. B. Smoothness. C. Completeness.

    第二部分 閱讀理解(共兩節,滿分40分)

    第一節(共15小題;每小題2分,滿分30分)

    閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D四個選項中,選出最佳選項。

    A

    【1~3題答案】

    【答案】1 C 2. A 3. D

    B

    【4~7題答案】

    【答案】4. B 5. A 6. C 7. B

    C

    【8~11題答案】

    【答案】8. A 9. D 10. D 11. B

    D

    【12~15題答案】

    【答案】12. A 13. D 14. B 15. C

    第二節(共5小題;每小題2分,滿分10分)

    根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。

    【16~20題答案】

    【答案】16. B 17. D 18. C 19. E 20. G

    第三部分 語言知識運用(共兩節,滿分45分)

    第一節(共20小題;每小題1.5分,滿分30分)

    閱讀下面短文,從短文后各題所給的A、B、C和D四個選項中,選出可以填入空白處的最佳選項。

    【21~40題答案】

    【答案】21. D 22. B 23. A 24. C 25. B 26. B 27. D 28. D 29. A 30. C 31. A 32. B 33. A 34. C 35. C 36. D 37. A 38. D 39. B 40. A

    第二節(共10小題;每小題1.5分,滿分15分)

    【41~50題答案】

    【答案】41. to 42. built

    43. which##that

    44. wonders

    45 but 46. Having visited

    47. was amazed

    48. recording

    49. remarkable

    50. means

    第四部分 寫作(共兩節,滿分35分)

    第一節 短文改錯(共10小題;每小題1分,滿分10分)

    【51題答案】

    【答案】1. his → her

    2. 刪除with

    3. choose → chose

    4. that → whose

    5. same前加the

    6. or → and

    7. saying → said

    8. final → finally

    9. washing → wash

    10. truth → true

    第二節 書面表達

    【52題答案】

    【答案】 When I was in my primary school, I had an opportunity to attend a musical contest held in my school. That was the first time I watched a live musical performance. The fantastic players touched me deeply.

    I asked my parents allowing me to take up a piano lesson for beginner. In the beginning, it was quite difficult to read the notes on the stave. However, it did not demoralize me. I spent most of my leisure hours to practice piano. Although my fingers were painful after few hours practice, I felt satisfied if I could play a music piece completely.

    Even though I will not pursue as my life career, I will still continue learning and playing piano as my hobby. It is simply because music is the best medication for my soul.

    《2023年新疆高考英語試題及答案.doc》
    將本文的Word文檔下載到電腦,方便收藏和打印
    推薦度:
    點擊下載文檔

    【2023年新疆高考英語試題及答案】相關文章:

    新疆高考分數線范文匯總二篇10-27

    新疆高考分數線新鮮精選二篇10-14

    2023年新疆高考錄取結果怎么查【二篇】07-15

    精選2023年新疆高考地理試題及答案06-15

    2023年新疆高考歷史試題及答案06-12

    2023年新疆高考數學文科試題及答案06-12

    2023年新疆高考物理試題及答案06-12

    2023年新疆高考生物試題及答案06-12

    2023年新疆高考英語試題及答案06-12

    新疆高考時間2023年時間表06-08

    japanese色视频在线播放